Verbeter uw online imago!

Online reputatiemanagement is de ideale oplossing wanneer u last heeft (gehad) van negatieve berichtgeving op het internet. Dit lijkt op het internet tot in de eeuwigheid te blijven bestaan, maar wij hebben voor u de oplossing!

Wat kunt u bereiken met online reputatiemanagement?

Online reputatiemanagement levert u een schoon imago op. Zo zorgt OnlineTom ervoor dat de eerste pagina’s van Google vrij zullen zijn van negatieve berichten. Aangezien het overgrote deel van de internetgebruikers niet verder kijkt dan de eerste pagina van Google zorgt dit voor uitstekende resultaten.

Online reputatiemanagement

OnlineTom plaatst positieve en neutrale berichten over uw bedrijf of persoon op het internet. Deze websites / pagina’s worden geoptimaliseerd en verschijnen zo op de eerste pagina’s van Google, waardoor de andere pagina’s worden weggedrukt naar de 2e pagina van Google. Zo zullen verreweg de meeste internetgebruikers de negatieve berichten nooit lezen.

Herstel uw reputatie

U kunt op een vervelende manier te maken krijgen met negatieve berichten, in veel gevallen zelfs onterecht. Met ons online reputatiemanagement programma zorgt u voor het herstellen van deze schade.  Met behulp van een  zeer effectieve werkwijze herstellen wij uw reputatie