Haagse Ondernemers positief over toekomst stad

Een grote meerderheid van de Haagse ondernemers ziet een succesvolle toekomst voor zichzelf in Den Haag. De meeste ondernemers verwachten in 2020 nog te zijn gevestigd in Den Haag, blijkt uit onderzoek door de auteurs van het boek ‘Ondernemen in 2020 in Den Haag’. Slechts 7,7% van de Haagse ondernemers verwacht dat zij in 2020 de regio Den Haag hebben verlaten.

 

In ‘Ondernemen in 2020 in Den Haag’ vertellen ondernemers over hun verwachtingen en ambities. Verder staan in het boek interviews met deskundigen (zoals wethouder Henk Kool en de voorzitters van MKB Den Haag en VNO-NCW Den Haag) en de resultaten van het online onderzoek onder Haagse ondernemers.

 

Ondernemers zien veel kansen in Den Haag. Vooral de sterke positionering van Den Haag als Internationale Stad van Vrede en Recht zorgt voor een toestroom van grote organisaties en bedrijven. Dit betekent dat ondernemers commerciële kansen krijgen als toeleverancier aan deze instanties. Bovendien zijn de tienduizenden expats een grote groep financieel draagkrachtige klanten.

 

‘Ondernemen in 2020 in Den Haag’ is een initiatief van Sjoerd Hauptmeijer en Mario van Vliet. Sjoerd Hauptmeijer is partner van TeamBottomLine, communicatiebureau in Den Haag en Amsterdam.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.